Tafelbladen

Alle tafelbladen zijn massief en zijn leverbaar in verschillende vormen en afmetingen (zie prijslijst). De tafelbladen zijn samengesteld uit gedroogde en massieve lamellen zodat een tafelblad niet of minimaal kromtrekt.

Wij leveren de bladen geschuurd en onbehandeld af, u kunt daarna  zelf de tafel behandelen. Wij adviseren de bladen te behandelen met Bleuwolf 0%, dit is een transparante, extra matte water gedragen lak die eenvoudig aan te brengen is. Deze is bij ons verkrijgbaar.

Om uw tafel compleet te maken kunt u een bijpassend onderstel kiezen.

Eiken boomkant tafelbladen

Deze tafelbladen zijn aan de lange zijde voorzien van een natuurlijke boomkant, waardoor iedere tafel een unieke vorm en uitstraling heeft. Standaard hebben deze bladen een dikte van 4 cm en een breedte van ongeveer 100cm

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 70 t/m 400 cm.

Eiken rechte tafelbladen

Deze tafelbladen hebben recht kanten.

Standaard hebben deze bladen een dikte van 4 cm en een breedte van 100cm

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 70 t/m 300cm.

Eiken ronde tafelbladen

De ronde tafelbladen zijn er in twee verschillende uitvoeringen namelijk met rechte kant of met facetrand. Met een facetrand is de buitenkant 1 cm dik en loopt deze schuin op naar 4 cm.

Verkrijgbaar in verschillende diameters van 40 t/m 180 cm

Eiken ovale tafelbladen

De ovale tafels zijn er in drie verschillende uitvoeringen, met een rechte kant of met een facetrand. Met een facetrand is de buitenkant 1 cm dik en loopt deze schuin op naar 4 cm. De derde variant is het Deense ovale blad, de spitse punten zijn bij deze variant afgevlakt waardoor hier meer ruimte is om aan te zitten.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen vanaf 120 t/m 300 cm

Noten tafelbladen

Onze collectie noten tafelbladen bestaat uit zowel ovalen als rechthoekige tafelbladen. De Rechthoekige bladen zijn aan de lange kanten voorzien van boomkanten en verkrijgbaar in een dikte van 4 en van 5 cm. De ovale tafels zijn 4cm dik en voorzien van een facetrand. Met een facetrand is de buitenkant 1 cm dik en loopt deze schuin af naar 4 cm. De tafelbladen worden gemaakt van Europees noten en met doorlopende lamellen. Noten is van nature vrij hard en heeft een mooie tekening in het hout.

Rechthoek is verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 70 t/m 300 cm(zie prijslijst)

Ovale bladen 110x220cm, 110x240cm en 120x260cm (zie prijslijst)

Douglas tafelbladen

De Douglas tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Uit 2 delen met aan de buitenkanten een natuurlijke kant, of uit meerdere delen naast elkaar met een kleine tussenruimte met zowel rechte buitenkante als ook natuurlijke kanten.

De tafels zijn tussen de 4 en 5cm dik +/-100cm breed en verkrijgbaar in verschillende lengtes (zie prijslijst).

Meer inspiratie?

Kijk eens bij..